Xenos Planten Rek

Dan ben je bij Xenos aan het juiste adres. Ontdek en bewaar je eigen pins op Pinterest.


Xenos Rek Woonkamers Verven Slaapkamer Verf Kleuren Huis Interieur

Plantenrek met krijtbord.

Xenos planten rek. Kasten bijzettafels krukjes en meer shop je betaalbaar op Xenosnl. Deze plantenkruk heeft een diameter van 175cm en is. Ook leuk om cadeau te geven voor een housewarming.

Onze webwinkel is 24 uur per dag geopend. Een pidestal in de vorm van een decoratieve ladder zodat je meerdere planten tegelijk in de hoogte kan kweken - perfect als je van planten houdt maar weinig ruimte hebt. Het rekje is eenvoudig in te klappen waardoor je hem makkelijk kunt opbergen.

Aanbieding nog 7 dagen geldig. Let goed op de maat pot en ook op de afwerking van de pot aan de onderkant want deze is op een verhoging meer zichtbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos maar altijd zorgt een kunststof metalen of houten.

Veelzijdige staande rekken in 3 verschillende maten - elk rek heeft elk 2 vakken - ideaal als legplanken en bijzettafels In wit. Plantenrek met latwerk 70x42x120 cm massief vurenhout oranje. De plantenbak heeft een diameter van 19 cm en is met standaard 51 cm hoog.

De trap is 103 cm hoog 44 cm breed en 62 cm lang. De plantenkruk Blom is verkrijgbaar in vier verschillende maten. In een plantenstandaard kun je alle soorten planten kwijt van een terrarium met vetplanten tot een hangplant.

Resultaten van 8 zoekmachines. Met een plantenstandaard kan je overal in huis planten neerzetten. Bestellen kan eenvoudig online.

Info over planten rek. Je verandert direct jouw huis in een urban jungle. Het plantenrek is gemaakt van hout en heeft aan de bovenkant een klein krijtbord.

Het rek is 180 cm hoog 90 cm. Maak er een fotolijstplank van of een groenhoekje met mooie planten. Gereedschap in je werkplaats of decoratief aan je schutting met planten.

Het rek is zwart van kleur en heeft een afmeting van 150x55 cm. Het rek is gemakkelijk met schroeven aan de muur te bevestigen Bij Xenos hebben we allerlei soorten wandrekjes. De plantenbak en de voet zijn beiden gemaakt van zwart metaal wat een industrile look geeft.

Door het zwarte metalen materiaal geeft het een stoere uitstraling aan je plant en interieur. Heb je bijvoorbeeld kamerplanten en wil je die als accessoire in je woonkamer zetten dan kies je bloempotten voor die kamerplant. Bij de Plantenherkenner kun je fotos toevoegen van planten die je niet kent.

Vaak zijn plantenbakken ook groter dan potten voor binnen. Pagina 1 van circa 160000 resultaten voor planten rek - 0032 sec. Door het zwarte metaal krijgt het plantenrekje een industrile look.

3 tredes met bakjes. Plantenstandaards zijn geschikt voor allerlei soorten planten en. Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.

Levering in een van de 150 Xenos winkels is. Met een plantenstandaard kan je heel eenvoudig spelen met niveaus. Lichte kasten voor leuke accenten - wit gelakte vakken met poten in houtlook - rekken verkrijgbaar in vele verschillende kleuren Gewoon mooi.

Maak er een fotolijstplank van of een groenhoekje met mooie planten. Over het algemeen wordt gezegd dat een bloempot voor planten binnen is dus voor mooie kamerplanten en dat een plantenpot of plantenbak voor tuinplanten is. Alles voor een knus interieur shop je bij Xenos.

Bij Xenos shop je de mooiste kasten relaxte hangstoelen handige prullenbakken en heel veel voor het huishouden. Plantenbak op voet. Een wandplank of wandrek biedt opbergruimte maar ook decoratie mogelijkheden.

Een wandplank of wandrek biedt opbergruimte maar ook decoratie mogelijkheden. Dit massief houten plantenrek met schappen is de perfecte plek voor verschillende planten en bloemen en is met name geschikt voor. Stoer metalen rek met houten plank en stang met 6 haken handdoekenrek Zwart breedte 80 cm hoogte 50 cm incl haken diepte 20 cm prijs 9195 euro.

Gewoon een rechte plank of een rond exemplaar. Combineer deze plantenkruk met een aantal potten op de grond voor een speelse opstelling. 9-dec-2017 - Deze pin is ontdekt door Mandy Spaans.

Door je planten op verschillende hoogtes te plaatsen creer je een speels effect en zijn alle planten in je plantencollectie goed zichtbaar. Het metalen opbergrek van Handson is gemaakt uit metaal in de kleur antraciet en heeft 5 legplank. Hoekige corpus met ronde randen - hoge slanke houten poten meten.


Verticaal Tuinieren Rek En Mandjes Van Xenos Tuinieren Tuin Voortuin


Plantenbak Op Voet Metaal 16x35 Cm Da S Leuk Van Xenos Plantenbak Metaal Kunstplanten


Rek Van Xenos Huis Ideeen Decoratie Kamerinrichting Kamerdecoratie


Pin On Budgettips Januari 2019


Plantenrek Trapje 3 Treden Xenos Plantenstandaard Planten Huisdecoratie


Xenos Plantenrek Woonkamerplanten Muur Met Planten Woonkamer Decor


Pin Op Muurdecoratie


Pin Op Kamer Juno


Pin Op For The Home


Vakkenkast Met Bloembak 80x30x110 Cm Da S Leuk Van Xenos Decoraties Bloembakken Woonkamer Decor


Pannenkoekenplant Op Rek Xenos Planten Binnen Rekken Planten


Pin Op Planten


Plantenrekje Groen In Huis Woonkamer Decoratie Interieur Woonkamer Zitkamers


Plantenrek Trapje 3 Treden Xenos Plantenstandaard Voor Het Huis Planten


Plantenrek Trapje 3 Treden Da S Leuk Van Xenos Coffee Table Home Decor Living Room


Pin Op Products


Xenos Rek Home Decor Room Interior Interior


Pin Van Aneta Nedyalkova Op Slaapkamer Fenne Wandrek Huis Ideeen Decoratie Keuken Wandrek


Plantenrek Met Krijtbord 3 Etages Da S Leuk Van Xenos Tuin Bloempot Krijtbord

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel